Thereses tjänster

Boka tid

Boka tid hos Therese genom Bokadirekt.se.

Vid avbokning senare än 24 timmar i förväg debiteras hela kostnaden. Konsultation debiteras med 500 kr vid sen avbokning.
Therese tar endast emot betalning med Swish.

Hälsocoachning

Hälsocoachning passar dig som långsiktigt vill ta ansvar för din egen hälsa och med hjälp av mig diskutera strategier, skapa nya strukturer, utforma tidsbestämda handlingar och mål, och fira framgångarna längs vägen.

När du bokar en kostnadsfri konsultation så går vi igenom bland annat ditt nuläge och önskade läge, för att se om det är aktuellt med ett samarbete mellan oss.

Konsultation kan ske både på plats och över telefon.

Hälsocoachning

45 min kostnadsfri konsultation
45 min uppföljningssamtal, från 500 kr

Kostrådgivning

Kostrådgivning är en tjänst som passar dig som vill gå upp eller ner i vikt eller hitta en balans. Det passar även dig som vill ha stöd i att hitta strategier för hantera ditt beteende kring mat, samt dig som vill veta hur du skall äta optimalt för att prestera i din idrott. Genom att du fyller i allt du äter och dricker under minst tre dagar (helst fler), så kan du få en analys över hur ditt energi- och näringsintag ser ut, samt förslag på förändringar utifrån dina mål.
När du bokar en kostnadsfri konsultation så går vi igenom ditt nuläge samt önskade läge, och hur och vad jag kan erbjuda dig för stöd.

Konsultation kan ske både på plats och över telefon.

Kostrådgivning

45 min kostnadsfri konsultation
45 min uppföljningssamtal, från 500 kr

Personlig träning

Vid konsultation inför personlig träning, så går vi bland annat igenom nuläge och önskat läge. Inför personlig träning genomförs funktionsanalys, för att analysera din rörlighet inför val av övningar. Även tester av olika slag kan vara aktuella.

Personlig träning

45 min kostnadsfri konsultation
45 min funktionsanalys inför val av övningar, från 500 kr
45 min personlig träning, från 500 kr

Löpning från noll – start januari 2018

Under tio veckor går vi igenom det du behöver kunna för att lära dig att springa. Vi börjar från noll, d.v.s. inga förkunskaper krävs. Det är ett gå/springa-upplägg, där vi varje tillfälle både teoretiskt och praktiskt går igenom allt från hållning och löpstyrka till intervallträning och sedan joggar tillsammans. Ett pass per vecka genomförs i grupp, och två pass på egen hand. Passar dig som vill klara av att jogga fem kilometer, eller dig som bara vill komma i gång med löpning på ett skonsamt sätt.

Löpning från noll

10 veckor (ca 60 min per gång) 795 kr

Måndagar kl. 18.00 med start 1 januari – FULLT!
Söndagar kl. 18.00 med start 7 januari – FULLT!
Onsdagar kl. 18.00 med start 17 januari – lediga platser!

MammaMage-träning

Stort fokus på hur de djupa magmusklerna och bäckenbotten kan tränas till mer kontroll, för att därefter kunna träna annat, som löpning, styrketräning, planka eller andra aktiviteter.

Vid konsultation kollas och mäts eventuell diastas (magmuskeldelningens längd, bredd och djup). Testar på aktivering av djupa magmusklerna. Du får lära dig hur du kan aktivera bäckenbotten och koppla in den inre magmuskulaturen mer effektivt. Du får även individuellt anpassade övningar att jobba med inför återbesök. Vid återbesöket sker genomgång av de övningar du utfört, samt val av nya övningar för progression.

MammaMage-konsultation

MammaMage-konsultation, första besök 500 kr
MammaMage-konsultation, återbesök 400 kr

Vaxning

Vaxning sker med varmt vax, som stryks på och sedan dras bort med hjälp av vaxremsor. Vid vaxning krävs en hårlängd på minst 3 mm. Vid intimvaxning (brazilian) används sockervax, som är kroppsstempererat och mycket skonsamt mot huden. Vid intimvaxning bör hårlängden inte vara för lång. Optimal längd vid intimvaxning kan vara 3-7 mm. Intimvaxning utförs endast på kvinnor över 16 år.

Kroppsvaxning

Brazilian 350 kr
Halva ben 250 kr
Hela ben 350 kr
Bikinilinje 200 kr
Armhålor 200 kr
Rygg eller bröst 350 kr
Axlar 150 kr
Armar 250 kr
Halva ben och brazilian 550 kr
Hela ben och brazilian 650 kr
Halva ben och bikinilinje 400 kr
Hela ben och bikinilinje 500 kr