Erjas behandlingar

Boka tid

Erjas behandlingar bokar du enkelt själv på Bokadirekt.se

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning innebär att en eller flera fransar limmas på varje ögonfrans. Vid fransförlängning med singelfransar läggs en frans på varje naturlig frans, vilket skapar ett sminkat naturligt utseende. Längden på fransarna blir ca 2 mm längre än de naturliga. Vid förlängning med volymfransar sätts 2-5 supertunna fransar på varje ögonfrans, vilket ger ett extra fylligt resultat. Volymfransarna går att variera i längd och fyllighet.

Vid ögonfransförlängning är det viktigt att komma osminkad, och att inte använda oljebaserade produkter i ansiktet 24 timmar innan besöket. Kontaktlinser tas ur innan behandlingen. Påfyllning av ögonfransar inom fem veckor.

Ögonfransförlängning Volymfransar

Nytt set 1190 kr
Påfyllning 5 veckor 775 kr
Påfyllning 4 veckor 650 kr
Påfyllning 3 veckor 525 kr
Påfyllning 2 veckor 400 kr

Ögonfransförlängning Singelfransar

Nytt set 900 kr
Påfyllning 4 veckor 550 kr
Påfyllning 3 veckor 450 kr
Påfyllning 2 veckor 350 kr

Fransar och bryn

Färgning av bryn och fransar, för att skapa ett piggare utseende. Färgning håller mellan fyra och åtta veckor. Vid färgning av bryn ingår vaxning/plockning.

Behandlingar

Frans- och brynfärgning 260 kr
Endast färgning av fransar 180 kr
Endast färgning av bryn 180 kr

LashLift

Lashlift är en behandling som både böjer fransarna permanent och färgar dem.  Permanent böjning av ögonfransar håller 6-12 veckor.  Perfekt för dig med lite längre fransar men fungerar bra också på kortare fransar. Kom osminkad och utan ansiktskräm på. 48 timmar efter behandling får du ej utsätta fransarna för olja eller värme. Fukta dem så lite som möjligt.

Behandlingar

Lashlift (ögonfranspermanent inkl. färgning) 550 kr
Endast ögonfranspermanent 450 kr

Vaxning

Vaxning med hjälp av varmt vax, som stryks på och sedan dras bort med hjälp av vaxremsor. Vid vaxning av ansikte används vax avsett för känsligare hud. Vid vaxning krävs en hårlängd på minst 3 mm. Vid intimvaxning används honungsemulsion, som är rumstempererad och mycket skonsam mot huden. Vid intimvaxning bör hårlängden inte vara för lång. Optimal längd vid intimvaxning kan vara 3-7 mm. Intimvaxning utförs endast på kvinnor över 16 år.

Kroppsvaxning

Halva ben 250 kr
Hela ben 350 kr
Bikinilinje 200 kr
Armhålor 200 kr
Rygg eller bröst 350 kr
Axlar 150 kr
Armar 250 kr
Halva ben och brazilian 550 kr
Hela ben och brazilian 650 kr
Halva ben och bikinilinje 400 kr
Hela ben och bikinilinje 500 kr

Ansiktsvaxning

Hela ansiktet 300 kr
Haka, läpp eller bryn 150 kr
Haka och läpp 200 kr
Läpp och bryn 200 kr
Bryn och haka 200 kr
Haka, läpp och bryn 250 kr

Intimvaxning

Brasiliansk vaxning 350 kr

Ansiktsbehandlingar

I den klassiska ansiktsbehandlingen ingår rengöring av ansikte, peeling, ånga med tömning av porer, färgning av bryn och fransar, massage av hand och ansikte, samt ansiktsmask.  I ansiktskuren ingår rengöring av ansikte, peeling, vaxning eller plockning av ögonbryn, ansiktsmassage och ansiktsmask. Ansiktskuren kan kompletteras med färgning av bryn och fransar.

Behandlingar

75 min Klassisk ansiktsbehandling 650 kr
45 min Ansiktskur 450 kr
Ansiktskur och färgning av bryn och fransar 550  kr

Tandblekning Smileffect

Tandblekningen genomförs med Smileffect. Metoden ger inga biverkningar på tänderna. Tänderna kan blekas i flera omgångar för att uppnå ljusare nyanser. En behandling är 3 x 7 min, och håller i minst tre månader. Möjlighet finns att lägga till en extra 7-minutersbehandling. För uppfräschning av tidigare behandling kan en touchup på 7 min genomföras. Behandlingen kan inte utföras om du har tandsten eller hål i tänderna.

Behandlingar

Smileffect 3 x 7 min 1400 kr
Extra 7 min vid samma behandling 400 kr
Touchup 500 kr

SprayTan

Vid soldusch/spraytan används varumärket Siennasol. Eftersom alla har olika hudtyper, så varierar resultatet från person till person. Tidigare kunder har fått behålla färgen i minst fyra dagar, men ingen garanti kan lämnas för detta eller hur mycket färg som behålls.

Behandlingar

Helkropp 300 kr
Halvkropp 150 kr

Bodyscrub

Bodyscrub gör kroppen mjuk och len och är perfekt inför din SprayTan. Behandlingen består av 30 minuter skrubbning av din kropp, dusch, samt insmörjning med bodylotion (totalt 45 min).

Behandlingar

45 min bodyscrub 450 kr

Hot Stone-massage

En skön och lyxig behandling, där du får en lugn massage med varma lavastenar. Passar dig som vill ha avkoppling, och en underbar behandling när du känner vardagens stress.

Behandlingar

45 min Hot Stone-massage 450 kr
60 min Hot Stone-massage 550 kr